Mанипулаторите Ковачевски и Мицковски секој ден меѓусебно се обвинуваат!

Како ДЕМОКРАТИ сме згрозени од манипулаторите Ковачевски и Мицковски, кои секој ден меѓусебно се обвинуваат преку нивните окупирани медиуму, кој е поголем кривец што постои огромна корупцијата

Сите добро знаеме дека нивните криминални партии СДСМ и ДПНЕ го измислија и усовршија политичкиот криминал и корупцијата во последните триесет и една година на нивното владеење!

Исто така сите добро знаеме дека нивните криминални партии го поттикнуваат и поддржуваат стопанскиот криминал, митото и корупцијата во секоја државна и јавна фирма!

Секој ден се фалат преку нивните окупирани медиуму дека тие ќе го решат проблемот со корупцијата, а за жал нивните политички криминални партии ја креираа корупцијата и практикуваат ден денес!

ДЕМОКРАТИ длабоко веруваат дека ова обвинување помеѓу криминалните партии и нивните лидер е уште еден доказ за манипулација со идните гласачи, дека еве се бориме против корупцијата која тие за жал ја практикуваат во пракса и ден денес!

Претходно Продолжува осиромашувањето и страдањата на граѓаните храната поскапела за 30 проценти!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ