Вистина ли е Ахмети што кажува Мицкоски дека со стотици милиони евра си го зголемил богатството?

Вистина ли е Ахмети што кажува Мицкоски дека со стотици милиони евра си го зголемил богатството на твојата фамилија и на луѓето кои те опкружуваат???

Знаеме дека нема да ни’ одговориш, а исто знаеме дека ни’ ненародната Влада, МВР, јавното обвинителство и полицијата нема да испитува како сте го стекнале имотот со твоите политички колеги и твојата партија ДУИ!

Кога ДЕМОКРАТИ ќе ја добијат довербата од гласачите да ја менаџираат Македонија, ќе донесеме закон за потекло на имотот и се што е стекнато на криминален начин ќе се конфискува и врати на народот!

Сите што краделе ќе бидат пуштени на долгогодишна робија да кршат гранитни коцки и ќе им се конфискува целиот имот, дури што го стекнале и од дедо предедо!

Да живее Македонија и народот!

Претходно Доброволец сте биле во конфликтот во 2001 година?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ