ДЕМОКРАТИ им го честитаат Божиќ на сите христијани

ДЕМОКРАТИ им го честитаат Божиќ на сите христијани кои го слават денес големиот христијански празник и им посакувам многу здравје, среќа, љубов и успех во животот!

DEMOCRATS are wishing Merry Christmas to all Christians who are celebrating the great Christian holiday today and wish them much health, happiness, love and success in life!

Претходно Скопје трет најзагаден град во светот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ