ДЕМОКРАТИ им ја честитаат Новата Година на сите членови, поддржувачи и чесни граѓани на Македонија

ДЕМОКРАТИ им ја честитаат Новата Година на сите членови, поддржувачи и чесни граѓани на Македонија и им посакуваме многу здравје, среќа, љубов, берикет и успех во животот!

Нека Новата Година не’ мотивира сите да ја продолжиме борбата против политичките злосторнички криминални банди кои 31-на година ни ги уништуваат животите и редно е да ги сместиме во зандани каде секој ден ќе кршат гранитни коцки.

Да се бориме и избориме за слобода, правда, демократија и да изградиме функционална македонска држава!

Претходно Пратениците се мизерни цицачи на народниот буџет!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ