Доброволец сте биле во конфликтот во 2001 година?

ДЕМОКРАТИ: Доброволец сте биле во конфликтот во 2001 година, помеѓу албанските терористи и македонската армија Мицкоски?

Претходно Алијанса одлучува дали ќе влезе во Владата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ