Кои се манијаците кои пласираат лажни информации за поставени бомби низ Македонија?

Со месеци трае истрагата да се дознае кои се манијаците кои ги плашат учениците, вработените во училиштата, родителите, бабите, дедовците и граѓаните со дојави за лажни бомби!

Хакери – манијаци, кои преку електронска пошта ги објавуваат лажните информации дека имаат поставено бомби во различни објекти низ Македонија, сакаат психички да ги заплашуваат граѓаните и да предизвикаат голема материјална штета!

ДЕМОКРАТИ веруваат дека неспособна Влада и неспособните и некадрите луѓе кои раководат со МВР, не можат да го решат овај проблем и да ги заштитат нашите деца, внуци и сограѓани!

Тоа на дело го покажаа за жал. Со месеци не’ можат да ги откријат манијаците кои не заплашуваат и малтретираат со лажни дојави на бомби!

Како ДЕМОКРАТИ бараме од неспособната Владата и МВР, ИТНО да побара помош од странски експерти за да ги заштити нашите деца, внуци, сограѓани од манијаците кои шират лажни најави на поставени бомби и прават огромна материјална штета на Македонија!

Претходно На место судовите и јавното обвинителство да се борат против корупција и криминал, за жал тие станаа легло на корупција и криминал!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ