Непријателска Бугарија! Како да го решиме проблемот еднаш за секогаш!

Непријателска Бугарија! Како да го решиме проблемот еднаш за секогаш во корист на Македонија. Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски во ,,Само Вистина “ Канал 5!

Претходно Неспособниот премиер Ковачевски го советуваат околу 40 советници, соработници и надворешни ,,експерти” кои немилосрдно го цицаат народниот буџет

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ