Не смееме да дозволиме овој човек и неговата криминална партија да ја водат Македонија во пропаст!

Почитуван народе на Македонија
Не смееме да дозволиме овој човек и неговата криминална партија да ја водат Македонија во пропаст!
Никогаш да не се заборават злоделата на ДПНЕ!

Претходно Корумпираните функционери треба да одговараат!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ