Од кога стана политичар докторот Таравари купи луксузна куќа во Скопје скоро за беспари!

Од кога стана политичар докторот Таравари купи луксузна куќа во Скопје скоро за беспари!

Не е ни чудо зошто сега се договара со ненародната Влада за министерски и директорски места за ,,спас” на Македонија!

ДЕМОКРАТИ предлагаат:
1. ИТНО да се донесе закон за потекло на имотот и конфискација на истиот ако е стекнат на криминален начин!

2. Да се донесе закон за политичарите – функционерите ако не го пријават реалниот имотот, да им се конфискува и кривично да бидат прогонувани!

Претходно Вистина ли е Ахмети што кажува Мицкоски дека со стотици милиони евра си го зголемил богатството?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ