ОСНОВНИОТ ПРОБЛЕМ НА МАКЕДОНИЈА!

ОСНОВНИОТ ПРОБЛЕМ НА МАКЕДОНИЈА Е ЛОШАТА КАДРОВСКА ПОЛИТИКА НА КЛУЧНИТЕ ПОЗИЦИИ ВО ДРЖАВАТА.

ИМАМЕ ЛУЃЕ КОИ НЕМААТ ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ДА УПРАВУВААТ СО ПОЛИТИЧКИТЕ И ЕКОНОМСКИТЕ ПРОЦЕСИ НА ДРЖАВАТА.

ГИ ИМАМЕ ИСТИТЕ КОРУМПИРАНИ И НЕСПОСОБНИ ВЛАДИ КОИ ТРИ ДЕЦЕНИИ ОПСТОЈУВААТ СО ИЗБОРНИ КРАЖБИ.

ИЗБОРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ДЕЛ ОД ОРГАНИЗИРАНИОТ КРИМИНАЛ НА ВЛАДЕАЧКИТЕ ПАРТИИ КОИ ИМААТ ИЗБОРНА БАЗА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР, А КОИ СО ГОДИНИ ИЗБИРААТ КОРУМПИРАНА И НЕСПОСОБНА ВЛАДА.

МАКЕДОНИЈА ИМА ИДНИНА СО ДРУГИ СТРАТЕГИИ, ДРУГИ СПОСОБНИ ЛУЃЕ И РАЗЛИЧНА ПОЛИТИКА.

НА МАКЕДОНИЈА И ТРЕБААТ ЕКСПЕРТИ КОИ ЗНААТ ДА УПРАВУВААТ СО ЕКОНОМСКИТЕ И ПОЛИТИЧКИТЕ ПРОЦЕСИ НА ДРЖАВАТА.

ДЕМОКРАТИ ИМААТ ИСКЛУЧИТЕЛНО СПОСОБНИ ПОЕДИНЦИ И СИМПАТИЗЕРИ КОИ ИМААТ ГОЛЕМИ ДОМАШНИ И МЕЃУНАРОДНИ ИСКУСТВА, ЗНАЕЊА И СЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ПОМОГНАТ ВО РАЗВОЈОТ НА МАКЕДОНИЈА.

МАКЕДОНИЈА ИМА ИДНИНА САМО СО ПРОМЕНА НА КРИМИНАЛНИОТ ИЗБОРЕН ЗАКОН, ВОВЕДУВАЊЕ НА ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА СО ОТВОРЕНИ ЛИСТИ И БЕЗ ПРАГ!
 
Пишува Изет Зејнеловиќ потпретседател на ДЕМОКРАТИ

Претходно Кои се манијаците кои пласираат лажни информации за поставени бомби низ Македонија?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ