Рецепт за уништување на Македонија!

На место да се градат фабрики, производствени погони, електрани, во Македонија се отвараат огромен број на Спортски обложувалници и Казина!
 

За жал ова е рецепт за уништување на Македонија и е последица на триесет и едно годишното владеењето на политичките злосторнички криминални банди од редовите на СДСМ-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат Божиќ на сите христијани

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ