Скопје трет најзагаден град во светот!

Е мој народе на Македонија!

Политичките злосторнички криминални банди од редовите на СДСМ-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски привезоци не’ лажат, крадат, распродаваат и трујат 31 година, а ние гајле си немаме!

Време е да се освестиме и бориме против злосторниците, пред да ни ги уништат децата, внуцуте, фамилиите и Македонија!!!

Претходно Мизерија од претседател!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ