Среќен Божик!

Христос се роди!

Среќен Божик!

Многу здравје, среќа, љубов и благодет во секоја фамилија!

Претходно Неспособната Влада и Министерството за здравство продолжуваат со уништување на човечки животи!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ