Алијанса одлучува дали ќе влезе во Владата!

Поважни му се министерски и директорски места, него доброто на Македонија и народот!
НАРОДЕ, зар ќе дозволиме овие луѓе да ја водат Македонија во пропаст?

Претходно Непријателска Бугарија! Како да го решиме проблемот еднаш за секогаш!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ