Антикорупционерите бараат Наумче Мојсоски кривично да одговара!

Како рак се шири криминалот во Агенцијата за млади и спорт, поддржана од Владата, на штета на спортските клубови и спортистите!

Претходно Се празнат училиштата низ државата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ