Битолчанецот Благојче Илијевски ја загуби битката со цистична фиброза!

Битолчанецот Благојче Илијевски ја загуби битката со цистична фиброза, за жал почина чекајки го лекот трикафта од државата

Владата, Министерството за здравство и министерот по здравство продолжуваат со уништување на здравството и човечки животи!

ДЕМОКРАТИ ве прашуваат јасно и гласно, луѓе ли сте или крвници?

Претходно Гаши на тајна средба со Мицкоски во Собранието!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ