Вечна слава и благодарност на македонскиот апостол Гоце

Делегација на ДЕМОКРАТИ положи цвеќе на гробот на македонскиот великан и револуционер Гоце Делчев по повод 151-от роденден во црквата “Св. Спас”.

Вечна слава и благодарност на македонскиот апостол Гоце.

Претходно Антикорупционерите бараат Наумче Мојсоски кривично да одговара!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ