Гаши на тајна средба со Мицкоски во Собранието!

Овие политичари ќе коалицираат со ѓаволот, само да дојдат на власт и да се доберат до народниот буџет!


Претходно Политичката партија ДЕМОКРАТИ изразува големо жалење и сочуство до фамилиите на загинатите по повод земјотресите кои ги погодија Турција и Сирија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ