Политичарите со нивните фамилии се повеќе го контролираат производството на струја во Македонија!

Ако сакате да отворите профитабилен бизнис со струја во Македонија, праксата покажа дека треба во фамилијата да си имате тате, братче, синче или сопруг во ненародна Влада и Собрание

Како ДЕМОКРАТИ ќе спомнеме неколку политичари и нивните фамилии:
1. Братот и синот на ненародниот екс премиер Заев.
2. Синот на Али Ехмети
3. Синот на Муса Џафери
4. Сопругата на ненародниот премиер Ковачевски
5. Таткото на министерот за транспорт и врски Бочварски

ДЕМОКРАТИ се згрозени од политичките функционери кои работат за свои лични интереси и интереси на нивните фамилии, на место да работат во интерес на македонската држава и граѓаните!

Затоа ДЕМОКРАТИ ги повикуваат сите обесправени и понижени граѓани на Македонија да се обединиме и заедно со ДЕМОКРАТИ да се бориме против политичките криминални партии и нивните злосторнички криминални банди кои триесет и две години ја пљачкаат, уништуваат и разнебитуваат Македонија и народот!

Да излеземе масовно на гласање на следните парламентарни избори и да гласаме за чесни и хумани луѓе, со работно и животно искуство како што се ДЕМОКРАТИ!

Претходно Ви благодариме на довербата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ