Политичката партија ДЕМОКРАТИ изразува големо жалење и сочуство до фамилиите на загинатите по повод земјотресите кои ги погодија Турција и Сирија

Политичката партија ДЕМОКРАТИ изразува големо жалење и сочуство до фамилиите на загинатите и побрзо закрепнување на повредените по повод катастрофалните и разорни земјотреси кои ги погодија Турција и Сирија!

Македонските граѓани се со вас и се молат за вас!

Претходно Струга ги игнорира препораките на УНЕСКО!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ