Се празнат училиштата низ државата!

Масовно иселување на граѓаните од Македонија, како последица на владеењето и дивеењето на политичките злосторнички криминални банди во последните 32 години!

Претходно Уништи го образованието ако сакаш да ја уништиш државата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ