Струга ги игнорира препораките на УНЕСКО!

Се уништува охридското езеро во Струга благодарение на неспособниот градоначалник Мерко, советниците и Владата на Македонија!

Претходно Вечна слава и благодарност на македонскиот апостол Гоце

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ