Во источниот регион има само еден старски дом за само 39 лица

Старите и болните лица во Македонија оставени на милост и немилост, како последица на триесет и две годишното владеење и дивеење на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци – испушоци!

Претходно Јавно упатуваме порака до Таравари, претседателот на политичката партија Алијанса, да престане да го заплашува народот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ