Го убивте Благојче Илиевски и многу други кои починаа во минатото, чекајќи да му обезбедите лекови за да преживеат!

Не постои поголемо злосторство направено од страна на Владата, Министерството на здравство и Министерот по здравство, од тоа да дозволат да ни умираат луѓе од болести за кои има лек!

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНА неотповиклива оставка од Владата и Министерот по здравство, а исто кривично да бидат прогонувани сите одговорни за несовесното работење и уништување на човечки животи!

ДЕМОКРАТИ ве прашуваат јасно и гласно, луѓе ли сте или крвници?

Претходно Продолжуваат лагите и клеветите на бугарскиот претседател Радев за Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ