Политичките партии и нивните политички елити спремни се и со ѓаволот да коалицираат!

Политичките партии и нивните политички елити спремни се и со ѓаволот да коалицираат за да дојдат на власт

ДЕМОКРАТИ се згрозени од бескрупулозните и манипулаторски потези на политичките партии и нивните политички елити, кои за жал со ѓаволот ќе коалицираат, само да дојдат на власт, за да зграбат што повеќе министерски и директорски места, кои места ќе им овозможат да се доберат до народниот буџет и да го цицаат немилосрдно за нивна финансиска добивка, додека македонската државата пропаѓа, а граѓаните стануваат посиромашни и живеат помизерен живот со секој изминат ден благодарение на нив!

Претходно Политичкиот криминал и корупцијата царува во Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ