Јавно упатуваме порака до Таравари, претседателот на политичката партија Алијанса, да престане да го заплашува народот!


Добро треба да знаеш дека со закани и заплашувања не се доаѓа на власт!

ДЕМОКРАТИ сакаат да ти постават неколку прашања:
1. Што добро имаш направено за сиромашниот Албанскиот народ и другите народи и народности во Македонија како политичар?
2. Зошто ги менуваш коалиционите партнери како чорапите?

Не очекуваме дека ќе ни одговориш на прашањата, но како ДЕМОКРАТИ сакаме да ти кажеме јавно, јасно и гласно, прво, да престанеш да се глупираш и да го заплашува народот и второ, тебе единствено те интересира да дојдеш на власт со твојата партија, за да земеш што повеќе министерски и директорски места, да си ги вработиш партиските послушници и да се добереш до народниот буџет, а најмалце те интересира доброто на сиромашниот Албански народ и на другите народи и народности во Македонија!

Претходно Го убивте Благојче Илиевски и многу други кои починаа во минатото, чекајќи да му обезбедите лекови за да преживеат!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ