ДЕМОКРАТИ им го честитаат на Македонското друштво Илинден-Тирана четиринаесет годишното постоење

ДЕМОКРАТИ им го честитаат на Македонското друштво Илинден-Тирана четиринаесет годишното постоење и им посакуваат уште многу години успешна работат во иднина.

Благодарни Ви сме што се борите за правата на Македонците во Албанија и за долгогодишната поддршка за Македонија!

Претходно Политичките партии и нивните политички елити спремни се и со ѓаволот да коалицираат!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ