ДЕМОКРАТИ им се заблагодаруваат на Македонско друштво “Илинден” – Тирана, за досегашната искрена и успешна соработка!

ДЕМОКРАТИ им се заблагодаруваат на Македонско друштво “Илинден” – Тирана, за досегашната искрена и успешна соработка и мило ни е што ќе ја продолжиме нашата соработка во иднина за доброто на Македонскиот народ во Албанија и Македонија!

Прочитај повеќе


Претходно Пратеници со станови во Скопје наплаќаат патни трошоци од Собранието!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ