ДЕМОКРАТИ на српскиот народ му го честитаат Денот на државноста на Србија

На 15 февруари се прославува Денот на државноста на Србија, во знак на сеќавање на почетокот на Првото српско востание во 1804 година, но и на денот кога во 1835 година во Крагуевац бил донесен т.н. „Сретенски устав“, што го означил почетокот на современата српска држава.

Претходно Синдикатот пресмета – за преживување месечно се потребни 50.800 денари!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ