Целосна поддршка за новинарите и медиумите кои работаат за доброто на Македонија!

Сите новинари и медиуми кои работаат во корист на криминалните политички партии и нивните злосторнички криминални банди да останат на власт или дојдат на власт, се нивни соучесници во уништувањето на Македонија и народот!

Претходно 32 години политичките злосторнички криминални банди ја уништуваат животната средина!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ