Меџити-Груби со измама стана пратеник во 2016

Продолжуваат политичките криминални вработувања во државните институции и немилосрдното ограбување на народниот буџет

Прв Заменик на Претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците – Артан Груби има 404 вработени во неговото министерство.

ДЕМОКРАТИ се згрозени од расипничкото и несовесно однесување на Груби, кој вработил 404 луѓе во Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, кои немилосрдно го цицаат народниот буџет, а народот нема леб да јаде!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат народот да се бориме против УНИШТУВАЧИТЕ на Македонија, да ги турнеме од власт и да креираме функционална држава за доброто на нашите деца, внуци и сограѓани!

Претходно Непотизмот – политичките криминални вработувања и криминалот, продолжуваат да го инфицираат судството!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ