Ненародната Влада на СДС и нивните полтронски приврзоци немилосрдно ги лажат и манипулираат сиромашните граѓаните со терминот просечна плата!

За жал терминот ,,просечна плата” често се користи од страна на ненародни криминални Влади и политички криминалци, преваранти и манипуланти кога се на власт, со една и единствена цел, да ги убеди (манипулира) сиромашните граѓани, дека, еве, им го подобрува животниот стандардот и живеат подобар живот и покрај тоа што со секој изминат ден повеќе и повеќе осиромашуваат и помизерено живеат!

ДЕМОКРАТИ ги осудуваат лагите и манипулациите на ненародната Влада со сиромашните граѓани и бараат ИТНО да си поднесе неотповиклива оставка!

Претходно Како деца на политичари станаа судии и јавни обвинители?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ