Дали Алтернатива е политичка партија или дувло на манипуланти и иредентисти?

Алтернатива вчера предложи да се формираат заедница на албански општини во Македонија.

ДЕМОКРАТИ сметаат дека овој предлогот е шарлатански, безобразен и неодговорен!

ДЕМОКРАТИ јавно ја прашуваат Алтернатива, дали се политичка партија која работи во интересите на сите граѓаните или е дувло на манипуланти и иредентисти кои се борат за власт и свои лични интереси?

Претходно Му посакуваат успешна и плодна изборна кампања за претседател на Црна Гора на господинот Алекса Бечич!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ