ДЕМОКРАТИ го прашуваат Христијан Мицкоски дали е ова негова куќа – замок и ако е, од каде му се парите да ја изгради?

Претходно Дали Алтернатива е политичка партија или дувло на манипуланти и иредентисти?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ