Му посакуваат успешна и плодна изборна кампања за претседател на Црна Гора на господинот Алекса Бечич!

ДЕМОКРАТИ му посакуваат успешна и плодна изборна кампања за претседател на Црна Гора на господинот Алекса Бечич и нашата сестринска партија Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora чиишто кандидат е впрочем господинот Алекса Бечич!

Како сестринска партија ја имате нашата целосна поддршка!

Да живеат граѓаните на Македонија и Црна Гора

Претходно Повторно преку окупираните медиуми, манипулаторите од СДС ги манипулираат! сиромашните граѓани

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ