Кои се манијаците кои пласираат лажни информации за поставени бомби низ Македонија?

Со месеци трае истрагата да се дознае кои се хакерите – манијаците, кои преку електронска пошта ги објавуваат лажните информации дека имаат поставено бомби во училишта и различни објекти низ Македонија и за жал ги плашат учениците, вработените во училиштата, родителите, бабите, дедовците, граѓаните и прават огромна психичка и материјална штета!

Хакери – манијаци си подигруваат со властите и креираа хаос во училиштата, ги заплашуваат учениците и ни го уништуваат образованието, благодарение на неспособната Влада и МВР!

Властите повеќе пати изјавуваат дека многу е тешко да се откријат луѓето кои пласираат лажни информации за поставени бомби низ Македонија!

Тоа на дело го покажаа за жал.

ДЕМОКРАТИ веруваат дека неспособна Влада и некадарните луѓе кои раководат со МВР, се’ стварно неспособни да го решат брзо овој огромен проблемот и да ги заштитат нашите деца, внуци, сограѓани и образованието!

ДЕМОКРАТИ бараме од неспособната Владата ИТНО да си поднесе неотповиклива оставка!

Претходно Политичко полтронство веќе 32 години заради криминалниот изборен законик!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ