Од име на ДЕМОКРАТИ упатуваме сочувство до семејствата на загинатите во трагичната сообраќајна несреќа во Грција

Од име на ДЕМОКРАТИ упатуваме сочувство до семејствата на загинатите во трагичната сообраќајна несреќа во Грција и искрени желби за побрзо оздравување на повредените.

Претходно Кои се манијаците кои пласираат лажни информации за поставени бомби низ Македонија?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ