ДЕМОКРАТИ на сите припаднички на понежниот пол им го честитаат 8 Март – Меѓународниот ден на жената!

ДЕМОКРАТИ на сите припаднички на понежниот пол им го честитаат 8 Март – Меѓународниот ден на жената!

Претходно Министри или шарлатани?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ