Еее, мајко Македонијо, како си дозволивме вакви луѓе да те водат во амбис!

Додека болниците, училиштата, факултетите, студентските домови, градинките, старечките домови се распаѓаат во државата, владините објекти во кои се сместени политичките функционери се претворени во замоци!

ДЕМОКРАТИ се згрозени од расипничкото трошење на народните пари од страна на ненародната Влада за градење канцеларии замоци за потребите на функционерите, кога сите добро знаеме дека болниците, училиштата, факултетите, студентските домови, градинките, старечките домови и други објекти од јавен интерес се распаѓаат!

ДЕМОКРАТИ го прашуваат ненародниот премиер Ковачевски, „Не ли ти е срам што го браниш вицепремиерот Груби?“

Претходно ДЕМОКРАТИ на сите припаднички на понежниот пол им го честитаат 8 Март – Меѓународниот ден на жената!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ