Министри или шарлатани?

Додека државата ни се распаѓа, а граѓаните стануваат сѐ посиромашни и немаат леб да јадат, вицепремиерот и министерот за политички систем, Артан Груби и други министри од ДУИ се рекреираат во просториите на Министерството за политички систем, играјќи кошарка и фудбал!

Груби на Фејсбук стави слики и напиша, „Тимот на соништата. По долг и предизвикувачки ден, придружен со антистрес за да го одбележи заедничкиот успех. Денес е голем ден.“

ДЕМОКРАТИ го прашуваат Груби за кој заеднички успех зборува?

ДЕМОКРАТИ сакаат да го потсетат Груби, откако се на власт неговата партија ДУИ и СДС и тој како вицепремиер и министер за политички систем, македонската држава продолжува да пропаѓа и граѓаните живеат помизерен живот со секој изминат ден!

Не е ни чудо зошто македонската држава пропаѓа со вакви министри шарлатани!

Претходно Криминалот и корупцијата се шират со светлосна брзина во судството и Јавното обвинителство!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ