Јавно го повикуваме градоначалникот на Кисела Вода, господинот Орце Ѓорѓиевски!

ДЕМОКРАТИ: Јавно го повикуваме градоначалникот на Кисела Вода, господинот,да ни одговори дали наведеното покачување на неговата плата е вистинито?

Претходно Нехуманата и ненародна Влада и Министерството за здравство одлучуваат кој ќе живее!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ