Почитувани граѓани, Денеска нашиот претседател Јорго Огненовски ќе гостува на Телевизија 24!

Денеска нашиот претседател Јорго Огненовски ќе гостува на Телевизија 24, во дебатната емисија „Аргумент плус“ во 17:45 часот, во која ќе зборува за најголемите и најважни проблеми во државата и за начините на кои тие можат да се решат!

Се надеваме дека разговорот ќе ви биде интересен, па препорачуваме да го гледате.

Претходно Триесет и двегодишното пљачкање на државата и уништувањето на економијата!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ