Градоначалникот Рамиз Мерко манипулатор на Општина Струга!

Рамиз Мерко и ненародната манипулаторска Влада на Македонија, продолжуваат со уништувањето на Охридското Езеро!

Претходно Почитувани граѓани, Денеска нашиот претседател Јорго Огненовски ќе гостува на Телевизија 24!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ