Невидена ,,кражба” од 167.982 евра од страна на ненародната Влада!

Невидена ,,кражба” од 167.982 евра од страна на ненародната Влада за идиотска конференција, во време на катастрофална економска криза и време кога граѓаните не можат леб да си купат!

Претходно Градоначалникот Рамиз Мерко манипулатор на Општина Струга!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ