Кои беа идиотите во Собрание што дозволија казина и обложувалници да се отвораат во непосредна близина на училишта!

Кои беа идиотите во Собрание што со Законот за игрите на среќа и забавните игри дозволија казина и обложувалници да се отвораат во непосредна близина на училишта и каде што ќе им текне, речиси без никакви ограничувања?

Овие идиоти не мислеа со главата, најверојатно мислеа со џебовите!

Претходно Невидени лаги и манипулации на ненародната Влада, премиерот Ковачевски и министерот за економија, Бектеши!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ