Ни ги силуваат децата психички со децении, а ние си молчиме!

Ни ги силуваат децата психички со децении, а ние си молчиме!

Дојде време да си ги спасиме децата пред да биде доцна!

Претходно Политичките злосторнички криминални банди и нивните криминални партии СДС-ДПНЕ-ДУИ 32 години го уништуваат јавното здравство!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ