Трагедија е што 32 години владејачките банди ги уништуваат образованието!

Трагедија е што 32 години владејачките банди ги уништуваат образованието и иднината на нашите деца и внуци

Не е ни чудо зошто државата се уништува и тоне во огромна септичка јама, благодарение на политичките банди!

Претходно Здравствени установи или мртовечници?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ