Гостувањето на претседателот на ДЕМОКРАТИ во емисијата ,,Аргумент” ТВ 24!

Претходно За кого работи вицепремиерот и министер за политички систем, Артан Груби?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ