Ни ги прогонувате младите во странство,а сега ќе увезувате работници од Непал, Бангладеш и Пакистан!

Триесет и две години злосторничките криминални банди од редовите на криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци ги уништуваат Македонија и нејзините државјани!

Ако не го спречиме масовното иселување на младите во иднина, за жал, ќе се доведе во прашање опстанокот на Македонија!

Единствен спас за Македонија и нејзините жители е да ги тргнеме од политичката сцена гореспоменатите злосторници, и тоа што побрзо, тоа подобро!

Македонија вечна!

Претходно Гостувањето на претседателот на ДЕМОКРАТИ во емисијата ,,Аргумент” ТВ 24!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ