Никој не ви е виновен, господа јавни обвинители, што граѓаните не ви веруваат!

Не ви веруваат затоа што дозволивте Јавното обвинителство да се инфицира со криминал и корупција, затоа што дозволивте некои јавни обвинители да се поголеми криминалци и од најлошите криминалци!


Претходно Продолжува грабежот на сиромашниот народ од страна на криминалната држава!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ